IWA 2019

Na upravo završenom, 46. sajmu IWA 2019, nastupila je i naša fabrika Zastava oružje. Hale Sajma u Nirnbergu bile su otvorene za preko 1.600 izlagača i nekoliko desetina hiljada posetilaca. Druga u svetu po veličini, izložba oružja i opreme – IWA Outdoors Classic raste iz godine u godinu, prilagođava se aktuelnim trendovima, ali ih i postavlja.

Ove godine, prvi put su na jednom mestu i na posebnom prostoru bili zastupljeni blogeri koji se bave oružjem i srodnom tematikom. U okviru „biznis aktivnosti“ upriličena je serija predavanja osmišljena da pomogne trgovcima pri „online“ poslovanju, koje sve više uzima primat i kod tako specifične robe kao što je oružje.

Među vodećim svetskim brendovima i naša fabrika Zastava oružje i ove godine izložila je reprezentativne, posebno pripremljene kratke i duge cevi iz lovačkog i sportskog programa. Posebnu pažnju privukli su primerci graviranog oružja, sa implementiranim plemenitim metalima. Naš štand je uobičajeno bio izuzetno dobro posećen i obavljen je niz poslovnih pregovora, iz kojih će tokom godine slediti ugovaranja.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.