Саопштење

Поводом дезинформација које у последње време износе појединци, из нама нејасних мотива, Извршни менаџмент, ради упознавања радника Фабрике, износи следеће важне чињенице:

–   Проблем фабричког грејања није од јуче, већ је последица занемаривања и не решавања овог питања уназад више година. Разумемо незадовољство радника у појединим целинама због лошег грејања, али уверавамо да, без обзира на технолошку застарелост грејне инсталације, заједнички тимови формирани са предузећем Енергетика свакодневно раде на изналажењу решења. У том смислу, у току је инсталација нових калорифера, те очекујемо врло брзо побољшање температурних параметара у свим фабричким халама.

–     У наредном периоду се очекују нова уговарања, а такође и нови инвестициони циклус за набавку савремених машина које ће подићи технолошки ниво Фабрике и побољшати услове за рад.

Уверени смо да само заједничким снагама свих чинилаца можемо успешно да наставимо напред. Не желимо да будемо експериментални полигон за задовољење политичких амбиција појединаца. Политичким трвењима, нема места у Фабрици и обавеза свих нас је да то спречимо.

 

С’ поштовањем,
Извршни одбор
Застава оружје АД

Zastava oružje AD, upravna zgrada
Bookmark the permalink.

Comments are closed.