Uslovi korišćenja

Sav materijal i svi podaci koje sadrži ova web prezentacija su zaštićeni autorskim pravom i ne mogu biti korišćeni drugačije nego kako je navedeno u ovim uslovima ili bez posebnog odobrenja Zastave oružja AD.
Copyright 2012.
Sva prava zadržana Zastava oružje AD. Sadržaj web prezentacije predstavlja autorsko pravo Zastava oružje AD shodno odredbama zakona o autorskim pravima i srodnim pravima.
Zastava oružje AD ima isključivo pravo da drugome dozvoli ili zabrani beleženje i umnožavanje svog dela u celosti ili delimično, bilo kojim sredstvima, u bilo kom obliku, na bilo koji način trajni ili privremeni, posredni ili neposredni način. Sadržaj objavljen na ovoj web prezentaciji može biti kopiran ili distribuiran samo onakav kakav jeste, nemodifikovan i nikako u komercijalne svrhe. Sadržaj se može kopirati u interesu prezentacije Zastava oružja AD i njenih proizvoda na web prezentacijama, časopisima, medijima koji se bave temama o vojnom i lovačkom vatrenom oružju uz obavezan navod da su podaci preuzeti sa web prezentacije Zastava oružje AD. Bilo koja drugačija upotreba podataka sa ove web prezentacije a bez prethodne pismene saglasnosti Zastava oružja AD se izričito zabranjuje.
Zastava oružje AD zadržava pravo da vrši bilo kakve promene u sadržaju web prezentacije. Sadržaj web prezentacije je informativan i neobavezujući.
Sajt Zastava oružje AD sadrži i linkove ka sajtovima koji nisu u našem vlasništvu i mi ne odgovaramo za njihove sadržaje niti dajemo garancije za eventualne štete koje oni mogu da prouzrokuju.Zastava oružje AD ne preuzima nikakvu odgovornost za posledice gubitka ili štetu nastalu iz upotrebe www.zastava-arms.rs.

Comments are closed.