Štand “Zastava oružja” u centru pažnje i na sajmu “IWA OutdoorClassics 2022”

Štand “Zastava oružja” u centru pažnje i na sajmu “IWA OutdoorClassics 2022”

Posle sajma “Enforce Tac” na kome se “Zastava oružje” pojavilo prvi put, u periodu od 3. do 6. marta 2022. godine u Nirnbergu je održan sajam lovačkog i sportskog oružja i opreme “IWA OutdoorClassics 2022”, na kome je tradicionalno kao izlagač uzela učešće i naša fabrika.
Bez obzira na epidemiološku situaciju, zabeležena je velika poseta sajmu i našem štandu, koja je rasla iz dana u dan. Pored unapred dogovorenih sastanaka, veći broj sastanaka i poslovnih razgovora je zakazan i organizovan u toku trajanja samog sajma.
Tokom sajma, naš štand su posetili poznati dugogodišnji kupci, kao i veliki broj novih potencijalnih partnera zainteresovasnih za kupovinu naših artikala LSO, naročito poluautomatskih lovačkih karabina.
U toku sajma organizovani su sastanci sa predstavnicima sledećih firmi:
– Caliber – Gruzija
– Fuliber – Italija, Slovenija
– Barragun Arnament- Španija
– Waffen Schumacher – Nemačka
– Pricel – Bugarska
– African Hunting Supplies/ African Outdoor Sports – Južna Afrika
– Fabitrade – Portugal
– Triga Light – Švajcarska
– MOD Holandije
– Astra Classic – Poljska
– Alliance – Rusija
– Induchem – Hrvatska
– Madenca N – Turska
– Raintex – Mađarska
– Gruppo Ingenio – Jermenija
– Rosenthal – Namibija
– Corvus – Slovačka
– Carpatia – Poljska
– Legion – Gvatemala
Štand “Zastava oružje” je bio vrlo zapažen i kod predstavnika medija, a posetili su ga i novinari iz Srbije, kao i veoma popularni bloger iz SAD Džejms Rivs, koji je za TFB TV snimio prilog o našem novom modelu LK M91 cal. 7,62×54 mm, baziranom na snajperskoj pušci.
Opšti utisak sa sajma “IWA OutdoorClassics 2022” je da postoji velika zainteresovanost za naše proizvode, naročito za poluautomatske lovačke karabine, prvenstveno zbog kvaliteta koji je dokazan u dosadašnjoj eksploataciji.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.